17dec, 20 2020-12-17Sajtóközlemény

Letöltés PDF formátumban: http://evdirect.hu/wp-content/uploads/2020/12/EvDirect_sajtokozlemeny-2020-12-17.pdf

evDirect Kft. Sajtóközlemény – azonnali kiadásra 2020. december 17.

Könnyen és gyorsan megközelíthető, egyszerre három jármű töltésére is alkalmas e-autó töltőpont vált elérhetővé december 17-én az M7-es autópálya velencei pihenőjénél az evDirect jóvoltából.

Jó hír az elektromos autók tulajdonosainak: új e-autó töltőpontot adtak át a forgalomnak az M7-es autópálya velencei pihenőjénél, mely mindkét irányból gyorsan és könnyen megközelíthető, a lehajtóktól mindössze 1-2 percre található.

A töltőpont a Tekergő Étterem és Motel parkolójában került kialakításra.

A villámtöltő 75kW-os, ezzel akár 50 százalékkal gyorsabb teljesítményt tesz lehetővé, mint az átlagos töltők. A megbízható, magyar fejlesztésű, AGT által gyártott elektromos rendszert az evDirect helyezte üzembe.

A legalább 75kW töltési teljesítmény felvételére képes autók az evDirect töltőjén 20 perc alatt akár 200 km hatótávot szerezhetnek. A

Külön előnye, hogy egyszerre akár három autót is fel lehet vele tölteni, CCS, ChaDeMo és Type-2 szabványos csatlakozókkal rendelkezik. A töltőoszlop használatához nem szükséges mobil applikáció – elegendő webes felületen regisztrálni és már indítható is a töltés.

Az indulási időszakban, azaz a 2020-as év végéig teljesen ingyenesen vehető igénybe, csupán regisztrációhoz kötött.

2021. január 1-től kell fizetni a szolgáltatásért. Az indulási időszak után is kedvező, mindössze 109 Ft/kWh áron, percdíj nélkül tölthetők majd az autók.

A bankkártya adatok megadására nincs szükség, a fizetős időszak kezdetétől ugyanis az autós heti egy alkalommal kap számlát, melyet a SimplePay rendszerben bankkártyával tud kiegyenlíteni.

Az elektromos autó töltőoszlop éjjel-nappal üzemel majd, bárki igénybe veheti azt. Ha bármilyen kérdés, probléma merülne fel, 24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll a járművezetők rendelkezésére, ahol segítséget kaphatnak.

Részletekről a www.evdirect.hu weboldalon is tájékozódhatnak.

Rólunk:

Az evDirect Kft. 2020 februárjában alakult azzal a céllal, hogy az elektromos autózás gondtalan élmény legyen. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az autókkal igazán hosszú távú utakat is meg lehessen tenni anélkül, hogy feleslegesen sokat kelljen várakozni a ritkán telepített, vagy lassú töltőknél.

Hiszünk abban, hogy az elektromos autózás a jövő, amely nem csak a környezetvédelem szempontjából hasznos, hanem igazi élmény.

A rövid távú terveink szerint 2021-ben további 10 db 75kW-os teljesítény leadására képes villámtöltőt építünk, autópályák mentén.

Az evDirect Kft. rendelkezik minden szükséges hatósági engedéllyel. Cégünk 2020. július 10-én megkapta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól a töltőberendezés üzemeltetői engedélyt, valamint a hatóság e-mobilitás szolgáltatóként is nyilvántartásba vette a céget.

Linkek:

evDirect Kft: https://evdirect.hu/

Tekergő Étterem és Motel: http://tekergoetterem.hu/

AGT: https://gyorstoltok.hu/

Kapcsolat:

Hartung Ariel
evDirect Kft.
+3620 288 2545
ariel.hartung@evdirect.hu

Hozzászólás hozzáadása

Fiókom
Térkép
Közelben
Töltéseim