19jan, 23 2023-01-19Sajtóközlemény
  • 1 megtekintés
  • A által admin

Áremelés Szekszárdon és Pécsen

BUDAPEST – Az áram beszerzési árának jelentős emelése miatt azonnali hatállyal 280 Ft/kWh-ra emeljük a szekszárdi és pécsi töltőink töltési díját. Február 1-től várhatóan további 39 Ft-tal, 319 Ft/kWh-ra emeljük a használati díjat.

Az evDirectnél mindig is próbáltunk a lehető legalacsonyabb árat megtalálni annak érdekében, hogy a töltőink használhatóak maradjanak. Az áram árának jelentős emelkedése azonban sajnos ezt lehetetlenné tette. Ezért sajnálattal jelentjük be ezt a díjemelést, és reméljük, hogy a töltőink használata továbbra is népszerű marad a villanyautósok körében.

Ugyanakkor idén terveink szerint legalább 10 új nagy teljesítményű DC töltőt kapcsolunk be a hálózatba, hogy a töltési lehetőségek számát és a sebességet tovább javítsuk. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a töltési árakat a legalacsonyabban tartsuk és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Rólunk:
Az evDirect Kft-t 2020 februárjában alapítottuk azzal a céllal hogy az elektromos autózás gondtalan élmény legyen. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az autókat gyorsan és kényelmesen fel lehessen tölteni, anélkül, hogy feleslegesen sokat kelljen várakozni a ritkán telepített, vagy lassú töltőknél.

2022. májusában a 101 csoport többségi tulajdonrészt szerzett, így cégünk pénzügyi stabilitását és dinamikus fejlődését hosszú távra biztosítottuk. Ennek keretében felvettük a 101 ev Grid Kft. nevet.

Saját tulajdonú töltők üzemeltetése mellett partnereink számára megbízható kivetelezési és üzemeltetési szolgáltatást nyújtunk. Egyedi fejlesztésű informatikai rendszerünk komplett töltővezérlési, ügyfélkezelési és számlázási szolgáltatást is magában foglal.

Linkek:
evDirect Kft: https://evdirect.hu/
VW Autocity Szekszárd: https://www.autocityszekszard.hu/
Audi Autocity Pécs: https://www.autocitypecs.hu/
101 EV Park: https://101evpark.hu/

Kapcsolat:
Hartung Ariel
evDirect Kft.
+3620 288 2545
ariel.hartung@evdirect.hu

Sajtóközlemény letöltése PDF formátumban: http://evdirect.hu/wp-content/uploads/2023/01/evDirect-sajtóközlemény-2023.-01.-19.-Áremelés-Szekszárdon-és-Pécsen.pdf

Fiókom
Térkép
Közelben
Töltéseim