15okt, 21 2021-10-15Sajtóközlemény
  • 1 megtekintés
  • A által admin

Mosonmagyaróváron telepített villámtöltőt az evDirect és az AGT

MOSONMAGYARÓVÁR – Újabb 75 kW-os DC töltővel bővült az evDirect hálózata. A készüléket csütörtökön telepítették és helyezték üzembe, ezúttal Mosonmagyaróváron a Kölcsey Ferenc utca 4-es szám alatt található MotelNett panzió és Kisdeszka Étterem nyilvános parkolójában.

A 86-os számú főútvonalon a város első lámpás kereszteződéséhez érkezve az M1-es autópályától 1.5 km-re (2 percre) található helyszín könnyedén megközelíthető, bárki számára 24 órában nyitva álló elektromos autó töltési szolgáltatást kínál CCS (75 kW), CHAdeMO (50 kW) és Type2 AC (22 kW) csatlakozókkal felszerelve.

A töltés bevezető ára egységesen 60 Ft/kWh, amely 3 napig (hétfő reggelig) érvényes, ezt követően pedig az evDirect hálózatán megszokott 109 Ft/kWh áron lehet majd tölteni a DC csatlakozókon és 99 Ft/kWh áron az AC csatlakozón.

Az AGT DC753M típusú töltőoszlopon párhuzamosan használható az egyik DC és az AC csatlakozó, amely annak köszönhető, hogy ezen a helyszínen frissen kiépült elektromos kapacitás lehetővé teszi a maximális teljesítménnyel való rendelkezésre állást. A későbbiekben egy szoftverfrissítést követően a két DC csatlakozókon is lehetővé teszik a párhuzamos töltést.

Az új helyszínen korlátlan szélessávú internet (WiFi), 24 órában üzemelő mosdó és motel, valamint az egészen kiváló ételeket készítő, rendkívül kedvező árazású (napi menü: 1 450 Ft) Kisdeszka Étterem biztosít hasznos és kellemes elfoglaltságot töltés közben a villanyautósok számára. Az autókra kamerás térfigyelő rendszer is vigyáz.

Az evDirect hálózatában Mosonmagyaróváron kívül Velencén és Szekszárdon található 75+ kW teljesítményű töltőállomás és hamarosan Siófokon várható egy újabb készülék üzembe helyezése. A töltés indítható alkalmazás nélkül a töltőállomáson található QR kód leolvasásával, illetve közvetlenül az evDirect holnapjáról is. A töltéshez nincs szükség bankkártya adatok megadására, csak egyszeri rövid, néhány alap adat beírásával történő regisztrációra, a számla pedig utólag érkezik és átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki.

Amennyiben az elektromos autó-sofőröknek bármilyen kérdésük lenne, 24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll a rendelkezésükre. A www.evdirect.hu oldal további információkkal is szolgál számukra.

Részletekről a www.evdirect.hu weboldalon is tájékozódhatnak.

Rólunk:
Az evDirect Kft. 2020 februárjában alakult azzal a céllal, hogy az elektromos autózás gondtalan élmény legyen. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az autókkal igazán hosszú távú utakat is meg lehessen tenni anélkül, hogy feleslegesen sokat kelljen várakozni a ritkán telepített, vagy lassú töltőknél.

Hiszünk abban, hogy az elektromos autózás a jövő, amely nem csak a környezetvédelem szempontjából hasznos, hanem igazi élmény.

Az evDirect Kft. rendelkezik minden szükséges hatósági engedéllyel. Cégünk 2020. július 10-én megkapta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól a töltőberendezés üzemeltetői engedélyt, valamint a hatóság e-mobilitás szolgáltatóként is nyilvántartásba vette a céget.

Linkek:
evDirect Kft: https://evdirect.hu/
Motel Net panzió és Kisdeszka étterem: https://motelnett.hu/
AGT: https://gyorstoltok.hu/

Kapcsolat:
Hartung Ariel
evDirect Kft.
+3620 288 2545
ariel.hartung@evdirect.hu

Satjóközlemény letöltése pdf formátumban: http://evdirect.hu/wp-content/uploads/2021/10/EvDirect_sajtokozlemeny_Mosonmagyaróvár_2021-10-15.pdf

Fiókom
Térkép
Közelben
Töltéseim