Sajtóközlemény
2023-02-02
  • 669 nézetek
  • A által admin

Sajtóközlemény: 2023. február 2. – Azonnali kiadásra

Örömmel jelentjük be, hogy az evDirect elektromos autó töltőüzemeltető cég neve 101 Grid-re változik, miután a 101 EV Park, Magyarország egyik legnagyobb elektromos autó flottakezelője többségi tulajdont szerzett a cégünkben.

Ez a befektetés új lehetőségeket teremt számunkra, ezáltal 2023-ban legalább 20 helyszínen telepítünk nagy teljesítményű, 120-180 kW-os töltőket.

Az első 120 kW-os töltőt Nagyatádon helyeztük üzembe, hamarosan pedig Kecskeméten, Dabason, az M3-as és M6-os autópálya mentén, valamint Budapesten több helyszínen kezdjük meg a munkálatokat.

Minden töltőt beépített bankkártyaterminállal látunk el, ami Magyarországon egyedülálló kényelmet nyújt a felhasználóknak. A 101 Grid által kínált töltési lehetőségekkel az elektromos autósokat még nagyobb kényelembe hozzuk, és hozzájárulunk a villanyautózás fejlődéséhez.

2020-as alapításunk óta elkötelezettek vagyunk az elektromobilitás és a környezetvédelem iránt, és célunk, hogy a 101 Grid a legelőremutatóbb töltőhálózattá váljon a hazai piacon. Az indulásunk óta 24 helyszínen több mint 60 elektromos autó töltőt üzemeltetünk, és ezzel Magyarország egyik legnagyobb független töltőüzemeltetőjévé fejlődtünk.

Nagyon örülök, hogy az evDirect csapata is csatlakozott a 101 cégcsoporthoz. Mostantól közösen dolgozunk azon, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani a elektromos autós flottánk részére, mind pedig a villanyautóval utazóknak. Hamarosan kedvezményeket vezetünk be a 101 EV Park által kezelt autók számára a 101 Grid hálózatán, ezzel is támogatva az elektromobilitás terjedését.” – mondta Bodó Levente, a 101 EV Park Kft. ügyvezetője.

Megtisztelő számunkra, hogy a 101 EV Park, Magyarország egyik legnagyobb elektromos autó flottakezelője befektetett az evDirect-be, és hogy felvehettük a 101 Grid nevet, egyúttal a friss forrásbevonás lehetőséget ad a töretlen fejlődésre. Az elmúlt időszakban komoly informatikai fejlesztések történtek a cégünknél, amelyekről rövidesen részletesen is beszámolunk. Örülünk, hogy a hálózatunkat a befektetés révén gyorsabban és hatékonyabban tudjuk bővíteni.” – mondta Hartung Ariel, a 101 Grid ügyvezetője.

Kapcsolat:

101 ev Grid Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 101.
corp@evdirect.hu

Fiókom
Térkép
Közelben
Töltéseim