03feb, 23 2023-02-03Sajtóközlemény
  • 1 megtekintés
  • A által admin

Sajtóközlemény – Azonnali kiadásra

NAGYATÁD – A 101 Grid (korábbi nevén evDirect) bejelenti, hogy újabb éjjel-nappal elérhető elektromos autó töltőt helyezett üzembe a nagyatádi Büttner Kft-nél. Az új töltő a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, így minden autó tulajdonos számára kényelmes és gyors töltési lehetőséget kínál.

A Büttner Kft fémmegmunkálással foglalkozó családi vállalkozás, mely az egyik legnagyobb foglalkoztató a környéken. Az üzemcsarnokok tetején összesen 1 MWp teljesítményű napelemrendszer épült, ami az energiát biztosítja a töltőnek is.

A töltés díja 230 Ft/kWh.

A töltő PayPass bankkártyaterminállal is használható (MasterCard és Visa kártyákkal), valamint mobiltelefonról is indítható a töltés, amelyet utólag lehet kiegyenlíteni utalással vagy online bankkártyás fizetéssel.

Az új töltő 120 kW-os, így egy autó legfeljebb 120 kW-tal, két autó pedig egyenként maximum 60 kW-tal tölthet egyszerre. Az autók töltési lehetőségeit 400 amperes kábel biztosítja mindkét oldalon, így minden autó kihasználhatja a töltő maximális teljesítményét.

Az 101 Grid elkötelezett amellett, hogy az elektromos autó töltési infrastruktúra fejlődjön, így az új töltő a cég további ígérete a fenntartható jövő felé. Az új töltő nyitva áll minden érdeklődő előtt, hogy könnyebbé tegyük az elektromos autók használatát.

A 101 Grid továbbra is elkötelezett amellett, hogy az elektromos autósok számára kényelmes és hozzáférhető töltési lehetőségeket biztosítson, ezzel is támogatva az elektromos mobilitás terjedését.

101 ev Grid Kft: https://evdirect.hu/
Büttner Kft.: https://www.buttner.hu/hu
Villámgyors.hu https://villamgyors.hu/
101 EV Park: https://101evpark.hu/
IQOM Kft. (MyPOS): https://iqom.hu/mypos/

Kapcsolat:

101 ev Grid Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 101.
corp@evdirect.hu

Letöltés PDF formátumban: http://evdirect.hu/wp-content/uploads/2023/02/101-ev-Grid-Kft-Nagyatád-sajtóközlemény.pdf

Fiókom
Térkép
Közelben
Töltéseim